SÖKE’DE DUYGUSAL ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI!

Söke Hilmi Fırat Huzur Evi sakinleri, Öğretmenler Günü’nde huzurevinin yanındaki Söke Renkli Kalem Anaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenlere unutulmaz bir sürpriz yaptı.

Huzurevi Müdürü Serpil Gül Bakır öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, huzurevi sakinleri öğretmenlerin günlerini kutladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette, anaokulu Kurucu Temsilcisi Gonca Yaman ve öğretmenler gözyaşlarını tutamadı.

Huzurevi Müdürü Serpil Gül Bakır,“Kurumumuz sakinlerinden değerli öğretmenlerimize sevgimizi ilettik. Tüm öğretmenlerimizin, hayatımıza dokunan emekleri için teşekkür ederiz. Öğretmenler Günü'nü kutlarız." dedi.

Kurucu Temsilcisi Gonca Yaman ise duygularını şu sözlerle paylaştı; “Bu mutluluk bana bir yıl yeter. Her birinin elinden saygıyla öpüyor, tüm kıymetli büyüklerimize teşekkür ediyorum.”

Ziyaret Öğretmenler Günü’ne anlam katan sıcak görüntülerle son buldu.

SÖKE OLAY