SÖKELİ KUAFÖRLER FUARDAN FUARA KOŞUYOR

EKONOMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.10.2022 - 20:19, Güncelleme: 23.10.2022 - 20:19 4364+ kez okundu.
 

SÖKELİ KUAFÖRLER FUARDAN FUARA KOŞUYOR

SÖKE BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI ÜYELERİ GEÇTİĞİMİZ AY ANTALYA'DA DÜZENLENEN BEAUTY LİFE EXPO FUARI'NIN ARDINDAN İZMİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN ESTETİK KOZMETİK GÜZELLİK FUARI'NA KATILDI
İzmir'de sağlık, güzellik, bakım ve kozmetik sektörlerinin temsilcilerini buluşturan Start Beauty İzmir Expo Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı kapılarını açtı. Bu yıl ikincisi düzelenen fuar, Türkiye'nin değişik yerlerinden gelen berberler ve kuaförler ile sektörün önde gelen firmalarını buluşturdu. Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek ve oda üyeleri de fuara katılım göstererek, kozmetik ve saç uzmanlarıyla bir araya geldi. Oda Başkanı Yılmaz Demiryürek, "Ay başında Antalya'da düzenlenen estetik, kişisel bakım ve güzellik sektörünün en etkin organizasyonları arasına adını yazdıran Beauty Life Expo fuarına katıldık. Orada arkadaşlarımız Söke'yi ve odamızı en iyi şekilde temsil ettiler. Yaklaşık 3 haftalık aranın ardından bugün de İzmir'de yine bir Expo Kuaför Estetik Kozmetik ve Güzellik Fuarındayız. Her iki fuarda da arkadaşlarımız yeni çıkan kozmetik ürünleri, güzellik ekipmanlarını ve medikal teknolojileri ilk olarak görme fırsatı buldular" dedi. "SÖKE'DE BÜYÜK BİR EĞİTİM PROĞRAMININ HAZIRLIĞINI YAPIYORUZ" Seçim sürecinde verdikleri vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek, "Odamızın ve üyelerimizin sorunlarını bilerek yola çıktığımız için kısa sürede odamız ve üyelerimiz için çok şey yaptık. Daha seçilmeden Söke'ye Güzellik ve Meslek Akademisini getirdik. Üyelerimizi Antalya'da ve İzmir'de düzenlenen fuarlara ücretsiz olarak götürdük. Şimdi de Aralık ayında Söke'de Türkiye'nin büyük firmalarından biriyle inanılmaz bir eğitim programı hazırlığı içerisindeyiz. Daha önce de söylediğim gibi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' diyerek yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu. HÜSEYİN IŞIK - SÖKE OLAY
SÖKE BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI ÜYELERİ GEÇTİĞİMİZ AY ANTALYA'DA DÜZENLENEN BEAUTY LİFE EXPO FUARI'NIN ARDINDAN İZMİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN ESTETİK KOZMETİK GÜZELLİK FUARI'NA KATILDI

İzmir'de sağlık, güzellik, bakım ve kozmetik sektörlerinin temsilcilerini buluşturan Start Beauty İzmir Expo Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı kapılarını açtı.

Bu yıl ikincisi düzelenen fuar, Türkiye'nin değişik yerlerinden gelen berberler ve kuaförler ile sektörün önde gelen firmalarını buluşturdu.

Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek ve oda üyeleri de fuara katılım göstererek, kozmetik ve saç uzmanlarıyla bir araya geldi.

Oda Başkanı Yılmaz Demiryürek, "Ay başında Antalya'da düzenlenen estetik, kişisel bakım ve güzellik sektörünün en etkin organizasyonları arasına adını yazdıran Beauty Life Expo fuarına katıldık. Orada arkadaşlarımız Söke'yi ve odamızı en iyi şekilde temsil ettiler. Yaklaşık 3 haftalık aranın ardından bugün de İzmir'de yine bir Expo Kuaför Estetik Kozmetik ve Güzellik Fuarındayız. Her iki fuarda da arkadaşlarımız yeni çıkan kozmetik ürünleri, güzellik ekipmanlarını ve medikal teknolojileri ilk olarak görme fırsatı buldular" dedi.

"SÖKE'DE BÜYÜK BİR EĞİTİM PROĞRAMININ HAZIRLIĞINI YAPIYORUZ"

Seçim sürecinde verdikleri vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek, "Odamızın ve üyelerimizin sorunlarını bilerek yola çıktığımız için kısa sürede odamız ve üyelerimiz için çok şey yaptık. Daha seçilmeden Söke'ye Güzellik ve Meslek Akademisini getirdik. Üyelerimizi Antalya'da ve İzmir'de düzenlenen fuarlara ücretsiz olarak götürdük. Şimdi de Aralık ayında Söke'de Türkiye'nin büyük firmalarından biriyle inanılmaz bir eğitim programı hazırlığı içerisindeyiz. Daha önce de söylediğim gibi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' diyerek yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

HÜSEYİN IŞIK - SÖKE OLAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sokeolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.