SÖKE'DE CADDE VE SOKAKLAR SULAR ALTINDA KALDI
SÖKE'DE CADDE VE SOKAKLAR SULAR ALTINDA KALDI
SÖKE BELEDİYE BİNASININ ARKASINDAKİ CADDEDE BULUNAN ANA SU BORUSUNUN PATLAMASI NEDENİYLE CADDE VE SOKAKLAR SULAR ALTINDA KALDI
Söke Belediye binasının arkasındaki Bülent Ecevit Caddesi'nde akşam saatlerinde kentte içme suyu sağlayan ana su borusu patladı.
Söke'nin ana arterlerinden biri olan Bülent Ecevit Caddesi'ni kısa sürede göle çeviren tazyikli su nedeniyle Belediye Binası çevresindeki cadde ve sokaklar başta olmak üzere, İstasyon Caddesi sular altında aldı.
Sular altında kalan yollarda yaya ve araç ulaşımı güçlükle sağlanırken, bazı işyerleri zarar gördü.
4 MAHALLENİN SULARI KESİLDİ
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Akşam saatlerinde aniden yaşanan olayın hemen ardından hattın suyu kesilerek, hattaki su tamamen boşaltıldı. Hatta su olmadığı için şu an Fevzipaşa, Atatürk, Konak ve Yenicami Mahallelerimize su veremiyoruz. Ekiplerimiz arızanın tamiratı için çalışıyor. Tamiratı gece yarısına doğru bitirmeyi ve sabaha karşı saat 3-4 gibi de su kesintisi yaptığımız 4 mahalleye yeniden su vermeyi planlıyoruz" dedi.
HÜSEYİN IŞIK - SÖKE OLAY
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.