DEKAN AKKOYUN'DAN SÖKE TİCARET ODASI'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

EKONOMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.01.2023 - 19:46, Güncelleme: 04.01.2023 - 20:15 4339+ kez okundu.
 

DEKAN AKKOYUN'DAN SÖKE TİCARET ODASI'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SÖKE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANI PROFESÖR TURAN AKKOYUN, SÖKE TİCARET ODASI BAŞKANI METİN SAKALAR VE YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesi Dekanı Profesör Turan Akkoyun, yeni seçilen Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Söke İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doktor Yusuf Ziya Şipal ve Fakülte Sekreteri Ufuk Göverci'nin de yer aldığı ziyarette, Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Hasan Yavuz, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Acar, Yönetim Kurulu Üyesi Esma Ceylan ve Meclis Üyesi Ferdi Kalaycıoğlu hazır bulundu. Yeni Ticaret Odası yönetimine hayırlı olsun temennilerini ileten Söke İşletme Fakültesi Dekanı Profesör Turan Akkoyun, "Yeni Ticaret Odası yönetiminin faydalı olmasını, hayırlı olmasını diliyorum. Kamu STK’larının akademi ile işbirliğini düşündüğümüzde bu tür kurumların her zaman akademinin yanında, akademinin de bu tür kurumlarla işbirliği içinde olduğunu bildiğimiz için, tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi. "SÖKEMİZ İÇİN GÜZEL HEDEFLER ÇOK UZAK DEĞİL" Dekan Akkoyun'un görev yaptığı süre içerisinde Söke'ye çok şeyler kattığını kaydeden Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar da konuşmasında, "Değerli Dekanımıza ve çalışma arkadaşlarına bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ederiz. Kendileri yaklaşık 3 yıldır Söke’ye hizmet etmektedir. Bir büyüğümüz olarak bizlere çok şeyler kattılar. Söke tarihini biz Sökelilerden daha iyi değerlendirmiş ve bilgilenmiş durumdalar. Bu konularda bizlere yaptıkları katkıyı önemsiyoruz. Kamu kurumu STK’sı olarak biz de sorumluluklarımızın bilincindeyiz. İnşallah bundan sonraki dönemlerimizde birlikte çalışarak hedeflere ulaşırız. Hocamızın güzel hedefleri var. Aydın’ı 3 üniversiteye bölüp Nazilli ve Söke olarak bu bizim de hedefimiz olsun. İnşallah Sökemiz için de bu hedefler çok uzun değil, ben öyle görüyorum. Hep birlikte bütün arkadaşlarımızla beraber bunun mücadelesini biz de vereceğiz" ifadelerini kullandı. HÜSEYİN IŞIK - SÖKE OLAY  
SÖKE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANI PROFESÖR TURAN AKKOYUN, SÖKE TİCARET ODASI BAŞKANI METİN SAKALAR VE YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesi Dekanı Profesör Turan Akkoyun, yeni seçilen Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Söke İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doktor Yusuf Ziya Şipal ve Fakülte Sekreteri Ufuk Göverci'nin de yer aldığı ziyarette, Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Hasan Yavuz, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Acar, Yönetim Kurulu Üyesi Esma Ceylan ve Meclis Üyesi Ferdi Kalaycıoğlu hazır bulundu.

Yeni Ticaret Odası yönetimine hayırlı olsun temennilerini ileten Söke İşletme Fakültesi Dekanı Profesör Turan Akkoyun, "Yeni Ticaret Odası yönetiminin faydalı olmasını, hayırlı olmasını diliyorum. Kamu STK’larının akademi ile işbirliğini düşündüğümüzde bu tür kurumların her zaman akademinin yanında, akademinin de bu tür kurumlarla işbirliği içinde olduğunu bildiğimiz için, tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

"SÖKEMİZ İÇİN GÜZEL HEDEFLER ÇOK UZAK DEĞİL"

Dekan Akkoyun'un görev yaptığı süre içerisinde Söke'ye çok şeyler kattığını kaydeden Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar da konuşmasında, "Değerli Dekanımıza ve çalışma arkadaşlarına bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ederiz. Kendileri yaklaşık 3 yıldır Söke’ye hizmet etmektedir. Bir büyüğümüz olarak bizlere çok şeyler kattılar. Söke tarihini biz Sökelilerden daha iyi değerlendirmiş ve bilgilenmiş durumdalar. Bu konularda bizlere yaptıkları katkıyı önemsiyoruz. Kamu kurumu STK’sı olarak biz de sorumluluklarımızın bilincindeyiz. İnşallah bundan sonraki dönemlerimizde birlikte çalışarak hedeflere ulaşırız. Hocamızın güzel hedefleri var. Aydın’ı 3 üniversiteye bölüp Nazilli ve Söke olarak bu bizim de hedefimiz olsun. İnşallah Sökemiz için de bu hedefler çok uzun değil, ben öyle görüyorum. Hep birlikte bütün arkadaşlarımızla beraber bunun mücadelesini biz de vereceğiz" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN IŞIK - SÖKE OLAY

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sokeolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.