SÖKE MHP’DE KRİZ TOPLANTISI!

SÖKE 03.10.2025 - 21:35, Güncelleme: 03.10.2025 - 21:37 227 kez okundu.
 

SÖKE MHP’DE KRİZ TOPLANTISI!

MHP Söke İlçe Başkanı Mehmet Taşyumru’nun istifasıyla başlayan kriz, İl Başkanı Haluk Alıcık’ın Söke’ye gelmesiyle yeni bir boyut kazandı.
Taşyumru’nun istifasının ardından İl Başkanı Haluk Alıcık Söke’de açıklama yaptı. Alıcık, Söke’de teşkilatla buluştu ve sert mesajlar verdi. ALICIK’TAN NET MESAJLAR Taşyumru’nun sosyal medya paylaşımıyla hedef aldığı İl Başkanı Haluk Alıcık ve Belediye Meclis Üyesi Ömer Akalın gündemin merkezine oturdu. Söke’de düzenlenen toplantıya İlçe Başkan Vekili Ahmet Tokmakoğlu, belediye meclis üyeleri, Söke Ülkü Ocakları Başkanı Onur Şahin ve ilçe yönetimi katıldı. Toplantı sonrası açıklama yapan Alıcık, “Söke’de problem var gibi göstermeye çalışanlar büyük yanlış yapıyor. Ömer Akalın hiçbir zaman makam beklentisi içinde olmadı. Buradan açıkça söylüyorum, Ömer’i kimseye yedirtmem” dedi. PARTİ YOLUNA DEVAM EDECEK Partinin Söke’de güçlü şekilde yoluna devam edeceğini vurgulayan Alıcık, “Milliyetçi Hareket Partisi sahipsiz kalmaz. Biz Söke’nin de talibiyiz. Partimizin kapısı dün olduğu gibi bugün de yarın da açıktır. İlçe Başkan Vekili Ahmet Tokmakoğlu göreve devam edecek” ifadelerini kullandı. SÖKE OLAY
MHP Söke İlçe Başkanı Mehmet Taşyumru’nun istifasıyla başlayan kriz, İl Başkanı Haluk Alıcık’ın Söke’ye gelmesiyle yeni bir boyut kazandı.

Taşyumru’nun istifasının ardından İl Başkanı Haluk Alıcık Söke’de açıklama yaptı.

Alıcık, Söke’de teşkilatla buluştu ve sert mesajlar verdi.

ALICIK’TAN NET MESAJLAR

Taşyumru’nun sosyal medya paylaşımıyla hedef aldığı İl Başkanı Haluk Alıcık ve Belediye Meclis Üyesi Ömer Akalın gündemin merkezine oturdu.

Söke’de düzenlenen toplantıya İlçe Başkan Vekili Ahmet Tokmakoğlu, belediye meclis üyeleri, Söke Ülkü Ocakları Başkanı Onur Şahin ve ilçe yönetimi katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Alıcık, “Söke’de problem var gibi göstermeye çalışanlar büyük yanlış yapıyor. Ömer Akalın hiçbir zaman makam beklentisi içinde olmadı. Buradan açıkça söylüyorum, Ömer’i kimseye yedirtmem” dedi.

PARTİ YOLUNA DEVAM EDECEK

Partinin Söke’de güçlü şekilde yoluna devam edeceğini vurgulayan Alıcık, “Milliyetçi Hareket Partisi sahipsiz kalmaz. Biz Söke’nin de talibiyiz. Partimizin kapısı dün olduğu gibi bugün de yarın da açıktır. İlçe Başkan Vekili Ahmet Tokmakoğlu göreve devam edecek” ifadelerini kullandı.

SÖKE OLAY

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sokeolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.