SÖKE’DE GENÇLERE MORAL KAHVALTISI!

SÖKE 18.10.2026 - 20:48, Güncelleme: 18.10.2026 - 20:49 234 kez okundu.
 

SÖKE’DE GENÇLERE MORAL KAHVALTISI!

Söke Ülkü Ocakları ortaöğretim teşkilatı okul başkanları kahvaltıda bir araya geldi.
Programa Söke Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Esat Çalık ve Söke Ülkü Ocakları Başkanı Ali Dağ da katıldı. Söke Ülkü Ocakları ortaöğretim teşkilatı okul başkanları, Söke Ülkü Ocakları binasında düzenlenen kahvaltı programında buluştu. Söke Ülkü Ocakları Başkanı Ali Dağ’ın ev sahipliğindeki programda gençler, kendi kahvaltılarını hazırlayarak birlikte vakit geçirdi. Ülkü ocaklarında yetişen Söke Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Esat Çalık da gençlerin buluşmasına katılarak onlarla sohbet etti. ÇALIK’TAN GENÇLERE TAVSİYE Gençlerle bir araya gelen Dr. Esat Çalık, hedeflerinden vazgeçmemeleri ve kararlılıkla yollarına devam etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. DAĞ’DAN BAŞARI DİLEĞİ Söke Ülkü Ocakları Başkanı Ali Dağ, programın gençlere moral vermek amacıyla düzenlendiğini belirterek, “Gençlerimizle kahvaltı programında bir araya gelerek onlara moral desteği vermek istedik. Derslerinde başarılar diledik.” dedi. SÖKE OLAY
Söke Ülkü Ocakları ortaöğretim teşkilatı okul başkanları kahvaltıda bir araya geldi.

Programa Söke Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Esat Çalık ve Söke Ülkü Ocakları Başkanı Ali Dağ da katıldı.

Söke Ülkü Ocakları ortaöğretim teşkilatı okul başkanları, Söke Ülkü Ocakları binasında düzenlenen kahvaltı programında buluştu.

Söke Ülkü Ocakları Başkanı Ali Dağ’ın ev sahipliğindeki programda gençler, kendi kahvaltılarını hazırlayarak birlikte vakit geçirdi.

Ülkü ocaklarında yetişen Söke Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Esat Çalık da gençlerin buluşmasına katılarak onlarla sohbet etti.

ÇALIK’TAN GENÇLERE TAVSİYE

Gençlerle bir araya gelen Dr. Esat Çalık, hedeflerinden vazgeçmemeleri ve kararlılıkla yollarına devam etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

DAĞ’DAN BAŞARI DİLEĞİ

Söke Ülkü Ocakları Başkanı Ali Dağ, programın gençlere moral vermek amacıyla düzenlendiğini belirterek, “Gençlerimizle kahvaltı programında bir araya gelerek onlara moral desteği vermek istedik. Derslerinde başarılar diledik.” dedi.

SÖKE OLAY

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sokeolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.