SÖKE’DE GÖNÜLLERE DOKUNAN DAVET!
SÖKE’DE GÖNÜLLERE DOKUNAN DAVET!
SÖKE'DE HUZUREVİ SAKİNLERİ YAMAÇ’TA KAHVALTIDA BULUŞTU..
Söke’nin Yamaç Mahallesi’nde faaliyet gösteren Cafe işletmecisi Ramazan Sever, Söke Hilmi Fırat Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini kahvaltıda ağırladı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmaya Söke Hilmi Fırat Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aynur Bayrak, işletme sahibi Ramazan Sever, huzurevi sakinleri ve çalışanları katıldı.
Kahvaltının ardından huzurevi sakinleri, çaylarını yudumlarken tepeden Söke’yi seyretmenin keyfini çıkardı.
“ONLARIN MUTLULUĞUNU PAYLAŞMAK İSTEDİM”
Huzurevi sakinlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Ramazan Sever, bu davetin uzun süredir aklında olduğunu söyledi.
Sever, yaklaşık 8 yıl kayınpederine baktığını belirterek, huzurevinin önünden geçerken yaşlıları gördüğünü ve onları ağırlamak istediğini ifade etti.
Sever, “Onlarla birlikte olmak, onların mutluluğunu paylaşmak istiyordum. Bu fikrimi huzurevimizin müdüre hanıma ilettim. Çok memnun oldu. Buraya geldiler, baktılar. Beğendiler, geldiler. Biz de onlara geldikleri için çok teşekkür ederiz” dedi.
“BU DÜŞÜNCESİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Söke Hilmi Fırat Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aynur Bayrak da Ramazan Sever’e duyarlılığı ve misafirperverliği için teşekkür etti.
Bayrak, “Ramazan Bey’e bu düşüncesi için çok teşekkür ediyoruz. Hem huzurevi sakinlerimizi hem de bizleri burada ağırladığı için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Kahvaltının ardından Müdür Aynur Bayrak, Ramazan Sever’e günün anısına teşekkür plaketi verdi.
Söke’nin manzarası eşliğinde gerçekleşen buluşma, huzurevi sakinleri için keyifli ve anlamlı bir gün olarak hatıralarda kaldı.
SÖKE OLAY
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.