SÖKELİ İSMAİL ARAT ‘BEN BİLİRİM’ YARIŞMASINDA!
SÖKELİ İSMAİL ARAT ‘BEN BİLİRİM’ YARIŞMASINDA!
İSMAİL ARAT KANAL 360 EKRANLARINDA SÖKE’Yİ TEMSİL ETTİ
Söke Belediyesi Bilgi İşlem personeli ve aynı zamanda Sökespor’un eski futbolcularından İsmail Arat, Kanal 360 ekranlarında yayınlanan bilgi yarışması “Ben Bilirim”de Söke ve Aydın’ı başarıyla temsil etti.
Hafta içi her akşam Alper Ateş’in sunumuyla ekrana gelen ve bilgi dolu anlara sahne olan yarışma programı “Ben Bilirim”de Söke’den tanıdık bir isim yer aldı.
Yoğun başvurular arasından seçilen İsmail Arat, yarışmada hem bilgisiyle hem de temsil ettiği değerlerle dikkat çekti.
90 bini aşkın başvurunun yapıldığı, Türkiye’nin 81 ilinden ve 7 farklı ülkeden yaklaşık 3 bin yarışmacının katıldığı programda İsmail Arat, stüdyodaki çekimlerde keyifli anlar yaşadı.
Yarışma sırasında Söke’ye özgü kültürel bir simgeyi de ekranlara taşıyan Arat, sunucu Alper Ateş’e minyatür Söke körüklü çizme hediye etti.
Sunucu Alper Ateş, Söke’den gelen bu anlamlı hediyeye teşekkür ederken, bu kültürel değerin geçtiğimiz yıl yarışma sorusu olduğunu belirterek, çizmenin kendisi için özel bir anlam taşıdığını söyledi ve emeği geçen ustalara selam gönderdi.
Sökeli yarışmacı İsmail Arat’ın yarıştığı bölümün önümüzdeki günlerde Kanal 360 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.
SÖKE OLAY
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.