SÖKE'NİN KIZI HEM AĞLADI HEM OYNATTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2014 - 07:33, Güncelleme: 04.09.2014 - 07:33 3496+ kez okundu.
 

SÖKE'NİN KIZI HEM AĞLADI HEM OYNATTI

  TRT SANATÇISI SELCAN KÖKÇEN ŞAHİN SÖKE'DE VERDİĞİ KONSERDE DUYGULU ANLAR YAŞATTI Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konserler zincirinde TRT İzmir Radyosu'nun sevilen ses ve saz sanatçıları Sökelilere unutulmaz bir konser verdi. TRT'nin ve Türk Müziği'nin güçlü seslerinden Yahya Geylan ve Nevra Günay Tosun ile Halk Müziği sanatçıları Sabahattin Gülümser ve Selcan Kökçen Şahin seslendirdiği eserlerle Söke'de adeta bir müzik rüzgarı estirdi.  Finalde sahne alan TRT'nin sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Selcan Kökçen Şahin ise, Söke konserinin ayrı bir anlamı vardı. İzmir'de öğretmenlik yapan bir Sökeli ile evli olan Şahin,  seslendirdiği ilk türkünün ardından yaptığı konuşmada, “Sökenin bende çok farklı bir yeri var. Bana iyi bir eş ve çok güzel bir aile verdi. Bu nedenle Söke’ye vefa borcum var. Bunu seslendireceğim türkülerle biraz olsun ödeyebilirsem ne mutlu bana. Söke’de olmak, sizlerle olmak benim için büyük onur ve mutluluk” dedi.   Konuşması sırasında gözleri dolu dolu olan ve sesi titreyen sanatçıyı Sökeliler güçlü alkışlarıyla yüreklerine bastı. Yöresel efe kıyafeti şeklindeki kostümüyle sahne alan sanatçıya, eşinin akrabası Söke’nin emekli eğitimcilerinden ve halk oyunları eğitmenlerinden İbrahim Ünlü de zeybek oynayarak eşlik etti.  

TRT SANATÇISI SELCAN KÖKÇEN ŞAHİN SÖKE'DE VERDİĞİ KONSERDE DUYGULU ANLAR YAŞATTI

Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konserler zincirinde TRT İzmir Radyosu'nun sevilen ses ve saz sanatçıları Sökelilere unutulmaz bir konser verdi.

TRT'nin ve Türk Müziği'nin güçlü seslerinden Yahya Geylan ve Nevra Günay Tosun ile Halk Müziği sanatçıları Sabahattin Gülümser ve Selcan Kökçen Şahin seslendirdiği eserlerle Söke'de adeta bir müzik rüzgarı estirdi.
 
Finalde sahne alan TRT'nin sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Selcan Kökçen Şahin ise, Söke konserinin ayrı bir anlamı vardı.

İzmir'de öğretmenlik yapan bir Sökeli ile evli olan Şahin,  seslendirdiği ilk türkünün ardından yaptığı konuşmada, “Sökenin bende çok farklı bir yeri var. Bana iyi bir eş ve çok güzel bir aile verdi. Bu nedenle Söke’ye vefa borcum var. Bunu seslendireceğim türkülerle biraz olsun ödeyebilirsem ne mutlu bana. Söke’de olmak, sizlerle olmak benim için büyük onur ve mutluluk” dedi.  

Konuşması sırasında gözleri dolu dolu olan ve sesi titreyen sanatçıyı Sökeliler güçlü alkışlarıyla yüreklerine bastı.

Yöresel efe kıyafeti şeklindeki kostümüyle sahne alan sanatçıya, eşinin akrabası Söke’nin emekli eğitimcilerinden ve halk oyunları eğitmenlerinden İbrahim Ünlü de zeybek oynayarak eşlik etti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sokeolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.