BAĞARASI’NDA ÜLKÜ OCAKLARI FARKI!
BAĞARASI’NDA ÜLKÜ OCAKLARI FARKI!
ÜLKÜ OCAKLARI BAĞARASI TEŞKİLATI ÇOCUKLARI TİYATROYLA BULUŞTURDU..
Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Bağarası Mahallesi’nde Ülkü Ocakları Bağarası Mahalle Başkanlığı tarafından düzenlenen tiyatro etkinliği, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.
Yoğun katılımın olduğu program, hem eğlenceli hem de öğretici yönüyle dikkat çekti.
Ülkü Ocakları Bağarası Mahalle Başkanlığı’nın organize ettiği “Keloğlan Gizli Hazine” adlı tiyatro oyunu, Bağarası Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda sahnelendi.
5-11 yaş grubuna yönelik hazırlanan etkinlik, ücretsiz olarak çocuklarla buluşturuldu.
YAĞMURA RAĞMEN YOĞUN İLGİ
Şiddetli yağışa rağmen aileler ve çocuklar salonu doldurdu. Miniklerin yüzündeki mutluluk, etkinliğin en dikkat çeken anlarından biri oldu.
Programa Ülkü Ocakları Aydın İl Başkan Yardımcıları Yunus Doğan ve Kürşad Nurettin Bağdat, Ülkü Ocakları Söke İlçe Başkanı Onur Şahin ve yönetimi ile okul yöneticileri katıldı.
Ülkü Ocakları Bağarası’nın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte çocukların kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlanırken, milli ve manevi değerler de sahneye taşındı.
Etkinlik sonunda çocuklara Sağlık Bakanlığı onaylı diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.
SÖKE OLAY
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


