CHP'DE ŞOK İSTİFA!
CHP'DE ŞOK İSTİFA!
CHP'DE ÜÇ DÖNEMDİR AYDIN BÜYÜKŞEHİR VE SÖKE BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ YAPAN YASEMİN GÜRSOY İSTİFASINI AÇIKLADI..
CHP Söke ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yasemin Gökcen Gürsoy, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek meclis üyeliği görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.
Gürsoy, CHP'deki siyasi mücadelesine ise devam edeceğini açıkladı.
GÖREVLERİNE VEDA ETTİ
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yasemin Gürsoy, üç dönemdir büyük bir onurla yürüttüğü Söke Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerini özel sağlık sebepleri nedeniyle bıraktığını belirtti.
Kararını almadan önce ailesi ve parti yöneticileriyle görüştüğünü ifade eden Gürsoy, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti.
Bir süredir siyasi kulislerde konuşulan ayrılık iddialarını doğrulayan istifanın ardından, Gürsoy'un yerine meclis üyeliklerinde kimin görev alacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.
SÖKE OLAY
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
