SÖKE'YE FEN LİSESİ MÜJDESİ!
SÖKE'YE FEN LİSESİ MÜJDESİ!
AYDIN’DA BULUNAN MİLLİ EĞİTİM BAKAN YUSUF TEKİN TALİMAT VERDİ, SÜREÇ RESMEN BAŞLADI..
Söke’nin uzun süredir beklediği Fen Lisesi için önemli bir adım atıldı.
Aydın’da temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Söke’de Fen Lisesi açılması için gerekli talimatı verdi.
Bakan Tekin’in Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığı ziyareti sırasında, İl Başkanı Osman Gazi Cihangiroğlu, İl Başkan Danışmanı Abdullah Sermet Demirci ve İl Başkan Yardımcısı Fatih Beyazoğlu tarafından Söke’nin Fen Lisesi ihtiyacı doğrudan anlatıldı.
Görüşmede ilçenin eğitim altyapısının güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.
Yapılan görüşmenin ardından Bakan Tekin, Yakup Canbolat ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ile görüşerek Söke’de Fen Lisesi açılması için çalışmaların başlatılması talimatını verdi.
Fen projesinin hayata geçmesiyle birlikte Söke’de eğitim kalitesinin yükselmesi ve başarılı öğrencilerin ilçede kalmasının sağlanması hedefleniyor.
İlçe için kritik öneme sahip bu adım, eğitimde yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.
SÖKE OLAY
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


