KÜNKCÜ’DEN SÖKE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ!
KÜNKCÜ’DEN SÖKE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ!
3 Mayıs’ta yapılacak Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği seçimlerine saatler kala Birlik Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Söke’ye çıkarma yaptı.
Künkcü’nün Söke’de gerçekleştirdiği yoğun ziyaret programı, seçim öncesi sahadaki gücü gözler önüne serdi.
SÖKE'DE ODA ODA GEZDİ
Söke programına Bağarası Esnaf Odası ziyaretiyle başlayan Künkcü, ardından Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Söke Lokantacılar Odası Başkanı Bülent Usta ve yönetimi başta olmak üzere oda başkan ve yönetimleriyle bir araya geldi.
Künkcü’nün Söke’de gün boyu süren temaslarında esnafın talepleri dinlendi, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Lokantacılar, bakkallar, marangozlar, berberler, terziler, elektrikçiler, kahveciler, demirciler ve sebzeciler odalarıyla yapılan görüşmeler, geniş katılımlı bir buluşmaya dönüştü.
BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ
Ziyaretlerde en dikkat çeken başlık birlik ve beraberlik oldu.
Künkcü, esnafın sorunlarını çözmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güçlü bir dayanışma içinde çalışacaklarını vurguladı.
“MAVİ LİSTE İLE YOLA DEVAM”
Açıklamalarında mavi listeye destek isteyen Künkcü, “Görev süremiz boyunca esnaf ve sanatkârlarımızın yanında olduk. Sorunlara çözüm üretmek için çalıştık. Bu birlikteliği daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Ziyaretlere AYESOB Başkan Vekili Salih Kozalı ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Ahmet Tokmakoğlu, Murat Elgin ve Ünsal Adak da katıldı.
Çevre ilçelerden oda başkanlarının da yer aldığı program, seçim öncesi dikkat çeken bir birlik görüntüsü verdi.
SÖKE OLAY
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
