BAŞKAN ARIKAN GENÇLERLE BULUŞTU!
BAŞKAN ARIKAN GENÇLERLE BULUŞTU!
ARIKAN, "GENÇLER BANA GÜVENSİN" MESAJI VERDİ..
Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Ak Parti Söke Gençlik Kolları ile bir araya geldi.
Samimi atmosferde gerçekleşen buluşmada gençlerin talep ve önerileri dinlendi, Söke’nin geleceğine yönelik projeler değerlendirildi.
GENİŞ KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Toplantıya AK Parti Söke Gençlik Kolları Başkanı Orhan Varol ve gençlik kolları yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Saliha Ondört ile Belediye Meclis Üyesi ve LİMA Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Özcan da katıldı.
Gençlik Kolları Başkanı Orhan Varol, davetlerini kırmayarak gençlerle buluşan Başkan Arıkan’a teşekkür ederek, istişare ve iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
GENÇLER ÜLKENİN GELECEĞİ
Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Başkan Arıkan, göreve geldiği günden bu yana çözüm odaklı ve dinamik bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade etti.
Gençlerin ihtiyaçlarını detaylı şekilde analiz ettiklerini belirten Arıkan, projelerini Söke’nin geleceğini esas alarak hazırladıklarını söyledi.
Başkan Arıkan, gençlere güven mesajı vererek destek çağrısında bulundu.
Karşılıklı görüş alışverişiyle geçen buluşma, ortak hedefler doğrultusunda iş birliği mesajıyla sona erdi.
SÖKE OLAY
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
