UĞUR KAYA SÖKE'NİN SORUNLARINI ANKARA’YA TAŞIDI!
UĞUR KAYA SÖKE'NİN SORUNLARINI ANKARA’YA TAŞIDI!
İYİ PARTİ SÖKE İLÇE BAŞKANI UĞUR KAYA ANKARA’DA SÖKE’NİN SESİ OLDU..
İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Uğur Kaya, Ankara temaslarında Söke’nin sorunlarını doğrudan parti yönetimine iletti.
İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Uğur Kaya, yarın yapılacak İYİ Parti 4. Olağan Kongresi kapsamında gittiği Ankara’da, Söke’nin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarını parti genel merkezine taşıdı.
GENEL MERKEZDE ÖNEMLİ TEMASLAR
Uğur Kaya, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Genel Başkan Yardımcısı Ayyüce Türkeş Taş, Hukuk Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Hakan Şeref Olgun ve Tarım Politikaları Başkanı Kadir Ulusoy ile bir araya gelerek kapsamlı görüşmeler gerçekleştirdi.
GÖRÜŞMELERDE TARIM VE KURAKLIK ÖNE ÇIKTI
Yapılan görüşmelerde tarımda yaşanan sorunlar, kuraklık tehdidi, çevre kirliliği ve mevcut yerel yönetimin yetersizliği gündeme getirildi.
Söke’nin yerel sorunları doğrudan ilgili isimlere aktarıldı.
ÜLKE GÜNDEMİ DE MASADAYDI
Toplantılarda ayrıca terörsüz Türkiye süreci, hukuk alanında yaşanan gelişmeler, asgari ücretliler, emekliler ve esnafın karşı karşıya kaldığı ekonomik sıkıntılar da ele alındı.
SÖKE İLÇE TEŞKİLATINA ÖVGÜ
Söke eski İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ile Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Karakurt’un da katıldığı görüşmelerde, genel merkez yetkilileri Söke İlçe Teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek birlik ve beraberlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Görüşmeleri Söke adına memnuniyet verici olarak değerlendiren İlçe Başkanı Uğur Kaya, çalışma azimlerinin arttığını belirterek iktidar yürüyüşlerini aynı kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.
SÖKE OLAY
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
